Behöver du LactoVitalis Pro?

LactoVitalis Pro är ett kosttillskott för mage och tarmar. Att äta dessa kapslar kan hjälpa dig att hålla din tarmflora i balans på ett bra sätt. Våra tarmbakterier påverkar mycket av vad som händer i kroppen för övrigt. Blir det en obalans så kan det göra att du får en mängd olika hälsoproblem. Tarmen producerar själv vissa ämnen så som K2, vitamin B12, biotin, folat samt även korta fettsyror.

 Den styr också vad det är för näringsämnen som blir upptagna av kroppen. Om man ser till immunförsvaret, så håller det så att säga till i tarmen och om du vill att ditt immunförsvar ska stärkas så är det perfekt att använda LactoVitalis Pro ​​​​​så att din tarmflora håller sig i rätt balans.

12 bakteriestammar i en tablett!

LactoVitalis Pro kommer i kapslar och de används för att skydda mjölksyrabakterierna då de ska ner till tarmen. Dessa kapslar innehåller 12 bakteriestammar och innehåller även mjölksyrabakterien Lactobacillus rhamnosus GG. Du får med LactoVitalis Pro rätt sorts bakterier och de kommer ner oskadda till dina tarmar för att hålla den i balans. 

Stammarna som finns i dessa kapslar är mycket tåliga och klarar av utmaningar så som magsyra eller gallsyra. De är skyddade i ett slags hölje för att klara av denna resan. En kapsel kan tas hel eller delas på, för höljet sitter i pulvret inte i själva skalet så att säga. Detta kosttillskott kan användas av alla, för att få en bättre tarmflora. Testa du med!​